Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 28 Jan 2022

10. februar 2022 - 360° fotografija kot način za oglaševanje in pozicioniranje

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico »360° fotografija kot način za oglaševanje in pozicioniranje«, ki jo bo izvedel Jernej Mirt.

KDAJ: 10. februar 2022 od 9. do 12.30 ure (z vmesnim odmorom)

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

  • V uvodnem delu bomo pregledali najpomembnejše koncepte in dobre prakse pri uporabi 360° fotografij za namene trženja ter kako se takšne predstavitve ustvarjajo in dostavljajo končni ciljni publiki. Velik del teh dobrih praks izhaja iz dolgoletnih izkušenj predavatelja na tem področju.
  • Prav tako bomo razdelali kateri ciljni segmenti so primerni za takšno oglaševanje in kateri niso.
  • Ta znanja boste udeleženci uporabili v praktičnem delu delavnice, kjer boste na primeru avtomobila izdelali 360-stopinjsko izkušnjo za namene trženja.

KAJ POTREBUJETE:

Predavatelj bo zagotovil vse dostope do orodij za praktično izvedbo delavnice, udeleženci potrebujete le dostop do zanesljive internetne povezave in modernega spletnega brskalnika (Chrome).

PRIJAVA NA DELAVNICO

Delavnice se lahko udeleži le 1 oseba iz istega podjetja!

POMEMBNO: Za udeležbo na delavnici obvezna uporaba mikrofona in kamere, zato vas naprošamo, da predhodno preverite delovanje vašega mikrofona/zvočnika in kamere.

O IZVAJALCU:

Jernej Mirt je direktor podjetja VIAR, najboljšega start-upa leta 2017, ki že več kot 6 let deluje na področju ustvarjanja interaktivnih 360-stopinjskih vsebin za namene trženja in usposabljanja zaposlenih. Je tudi soustanovitelj podjetja VIAR, ki je eno izmed vodilnih podjetij na področju virtualne resničnosti v Sloveniji. V preteklosti je na področju interaktivnih 360 VR (virtualna resničnost) vsebin sodeloval tako s slovenskimi podjetji (Uniforest, SIQ, Spar, Kolektor, Odelo, Gorenje, Titan, Domel, Iskra, Hella …) kot tudi uveljavljenimi mednarodnimi korporacijami (Disney, Microsoft, Samsung, Volvo, Bosch …). Glede na to, da osebno skrbi za izvajanje izobraževanj strank v podjetju VIAR verjame, da lahko del tega znanja prenese tudi na udeležence te delavnice.

NAPOVEDNIK OSTALIH DELAVNIC

Delavnico sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani