Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 07 Jan 2021

18. in 25. januar ter 1.,15. in 22. februar 2021 - 4 Ključne vloge pri vodenju

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-usposabljanje »4 Ključne vloge pri vodenju, po metodi Franklin Covey«, ki jo bo izvedel Uroš Kozina.

KDAJ: obvezna prisotnost na vseh terminih

  • 18.1.2021 (9. do 13. ure)
  • 25.1.2021 (9. do 13. ure)
  • 1.2.2021 (9. do 13. ure)
  • 15.2.2021 (9. do 13. ure)
  • 22.2.2021 (9. do 13. ure)
  • Zaključno srečanje: 10. 5. 2021 (10. do 12. ure)

KJE: e-usposabljanje bo potekalo preko spleta preko spletnega orodja Adobe Connect. Povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico. Lokacijo zaključnega srečana objavimo naknadno.

VSEBINA:

Program 4 Ključne vloge pri vodenju razvija veščine, ki tvorijo osnovo odličnih vodij. Udeleženci se bodo naučili, kako povečati kredibilnost, ki temelji na zaupanju, kako izoblikovati in deliti skupno vizijo, slediti točno določenim korakom za izvedbo strategije in aktivirati potencial ekipe za doseganje rezultatov s pomočjo coachinga. Udeleženci bodo prejeli vodič za prenos znanja v prakso s pomočjo katerega izvedejo naloge s pomočjo svojega tima. Vsaki vlogi bosta sledili po 2 nalogi in načrt za razvoj za naslednjih 6 mesecev.

Program vsebuje 5 poglavij:

1. UVOD: Predstavitev programa 4 Ključne vloge vodenja in pregled ocen kompetenc po področjih.

2. ZGRADITE ZAUPANJE: Vodje se poglobijo v 4 temelje verodostojnosti.

3. USTVARITE VIZIJO: Vodje oblikujejo osnutek skupinske vizije in strategije ter strateško komunikacijo.

4. IZVEDITE STRATEGIJO: Vodje se seznanijo s 6 pravilnimi zasnovami skupinske strategije in pregledom 4 Disciplin izvrševanja®.

5. RAZVIJAJTE POTENCIAL: Vodje se naučijo pomena in podajanja pozitivnih povratnih informacij ter navodila o učinkoviti uporabi coachinga.

PRIJAVA

Prijave bomo prejemali preko elektronske pošte (kompetentna.slovenija@sklad-kadri.si). Ker je delavnica namenjena vodstvenim kadrom vas prosimo, da priložite kratek življenjepis oz. opis trenutnih delovnih nalog.

Prednostno bomo obravnavali udeležence, ki:

  • zasedajo položaj lastnika, izvršnega direktorja, člana uprave oz. drugi položaj višjega menedžerja,
  • vodijo ekipo vsaj petih zaposlenih,
  • so zaposleni v podjetju z vsaj 50 zaposlenih.

PRIJAVA

O IZVAJALCU:

Uroš Kozina je vodja trenerjev pri FranklinCovey Adria, ki ponuja izobraževanja na najvišjem nivoju po mednarodno uveljavljenih metodah na področju vodenja, upravljanja, osebne učinkovitosti, zaupanja, prodaje in zvestobe kupcev. Po izobrazbi je univerzitetni diplomiran biolog, svojo izobraževalno pot pa je nadgradil z mednarodnim študijem MBA v angleškem jeziku na Univerzi v Ljubljani.

Po 12 letih delovanja na komercialnem področju je sledil svoji strasti po razvoju in navdihovanju ljudi in se odločil usmeriti svojo karierno pot v razvoj veščin na področju vodenja, komunikacije in prodaje. Izjemno priložnost pa je prepoznal pri nadgradnji trenerskega dela in coachinga v združitvi moči z vodilnim podjetjem na področju vodstvenih programov in pomagal pri zagonu podjetja FranklinCovey v Sloveniji.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani