Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Dogodki / 20 Aug 2020

2. 9. 2020 - Najpomembnejše o poslovnem protokolu

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na predavanje Najpomembnejše o poslovnem protokolu z ga. Ksenijo Benedetti, nekdanjo dolgoletno šefinjo Protokola Republike Slovenije, ki bo v sredo, 2. septembra 2020 v Novi Gorici.

KDAJ: 2. 9. 2020 od 10. do 14.30 ure

KJE: GZS v Novi Gorici

VSEBINA:

Imate napovedan tuj poslovni obisk v podjetju in ne želite pozabiti na vse podrobnosti? Vas v zadrego spravi iskanje primernega poslovnega darila?
Pridružite se nam in spoznali boste:

  • pomen nebesedne komunikacije, prvega vtisa, rokovanja
  • ustrezno uporabo besedne govorne in pisne komunikacije
  • nagovarjanje
  • naslavljanje
  • predstavljanje
  • pisna sporočila
  • primerno poslovno obleko in videz
  • vrsto in izbor primernih daril

O IZVAJALKI


Ksenija Benedetti je leta 1990 začela poslovno pot v Avditoriju Portorož, nadaljevala v Metropol Group d.d. na mestu vodje protokola. Julija 2000 je bila imenovana za šefinjo Protokola Republike Slovenije. V času njenega vodenja se je zvrstilo kar nekaj zgodovinskih dogodkov v Republiki Sloveniji, kjer je sodelovala, jih protokolarno pripravila in izvedla: prvi uradni kraljevi obisk v Republiki Sloveniji – obisk danske kraljice, vrh Bush Putin, 9. srečanje šestnajstih predsednikov srednjeevropskih držav, srečanje predsednikov vlad Hrvaške, Italije Madžarske in Slovenije, prva menjava predsednika naše države, uradni obisk španskega in švedskega kraljevega para, prireditve ob padcu Schengenske meje, državniški obisk britanskega kraljevega para. Od julija 2000 do danes je sodelovala pri pripravi in izvedbi 260ih državniških obiskov na najvišji ravni v Sloveniji in v tujini ter okrog 80ih državnih proslavah ter pri drugih, za državo pomembnih projektih. Izdala je dve knjigi: Protokol, simfonija forma in Kažipoti, sonatina o odnosih in kulturi srca. 20 let že predava in izvaja delavnice za poslovneže, diplomate in javne uslužbence. Je predavateljica na Univerzi na Primorskem in na poslovni šoli B2.

PRIJAVA

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani