Zaposleni / Delodajalci / Dogodki / 14 Feb 2022

24. februar 2022 - Uporaba virtualne resničnosti (VR) v izobraževalne namene

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico »Uporaba virtualne resničnosti (VR) v izobraževalne namene«, ki jo bo izvedel Jernej Mirt.

KDAJ: 24. februar 2022, od 9.00 do 12.30 ure (z vmesnim odmorom)

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

  • V uvodnem delu se bodo udeleženci spoznali s tehnologijo virtualne resničnosti, strojno opremo uporabo VR, prednostmi in slabosti VR tehnologije in najpogostejšimi primeri uporabe ter s primeri dobrih praks na področju izobraževanja.
  • Prav tako bo predavatelj predstavil lastne primere dobrih praks, ki jih je razvil tekom svojega delovanja na tem področju.
  • Vsa ta znanja bodo nato udeleženci uporabili v praktičnem delu delavnice, kjer bodo na primeru izdelali virtualno izkušnjo za izobraževanje novega zaposlenega v podjetju.
  • Predavatelj zagotovi dostope do orodij za praktično izvedbo delavnice.

KAJ POTREBUJETE:

Za praktično izvedbo delavnice potrebujete dostop do zanesljive internetne povezave in modernega spletnega brskalnika (Chrome).

PRIJAVNICA

Delavnice se lahko udeleži le 1 oseba iz istega podjetja!

POMEMBNO: Za udeležbo na delavnici obvezna uporaba mikrofona in kamere, zato vas naprošamo, da predhodno preverite delovanje vašega mikrofona/zvočnika in kamere.

O IZVAJALCU:

Jernej Mirt je direktor podjetja VIAR, najboljšega start-upa leta 2017, ki že več kot 6 let deluje na področju ustvarjanja interaktivnih 360-stopinjskih vsebin za namene trženja in usposabljanja zaposlenih. Je tudi soustanovitelj podjetja VIAR, ki je eno izmed vodilnih podjetij na področju virtualne resničnosti v Sloveniji. V preteklosti je na področju interaktivnih 360 VR (virtualna resničnost) vsebin sodeloval tako s slovenskimi podjetji (Uniforest, SIQ, Spar, Kolektor, Odelo, Gorenje, Titan, Domel, Iskra, Hella …) kot tudi uveljavljenimi mednarodnimi korporacijami (Disney, Microsoft, Samsung, Volvo, Bosch …). Glede na to, da osebno skrbi za izvajanje izobraževanj strank v podjetju VIAR verjame, da lahko del tega znanja prenese tudi na udeležence te delavnice.

NAPOVEDNIK OSTALIH DELAVNIC

Delavnico sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani