Zaposleni / Delodajalci / Novice / 21 Jun 2021

Kako dvigniti učinkovitost pri delu?

V juniju smo izvedli dvodnevno delavnico z Manico Bohar. Udeleženci so spoznali vaje za hiter dvig energije in sprostitev notranjih napetosti.

Udeleženci so spoznali dvominutne vaj za hiter dvig energije in sprostitev notranjih napetosti. Vaje, ki delujejo takoj in jih lahko uporabimo kadarkoli in skoraj kjerkoli, mnoge tudi mimogrede. Izvaja se jih s pravilno notranjo naravnanostjo in usmerjenostjo pozornosti v spremembe v telesu, počutju in vibraciji posameznika. Vaje je potrebno izkusiti, da si telo zapomni občutek in spremembo.

Vaje so vsestranske in jih lahko uporabimo v različnih situacijah, predvsem so namenjene za takojšen dvig učinkovitosti. Z njimi se lahko pripravimo na zahtevno komunikacijo. Hkrati lahko okrepimo zavedanje, da zmoremo več v tovrstni težji situaciji. Pri tem bomo močna čustva uspešno umirili. Tremo bomo lažje premagovali in hitro sproščali napetosti.

Z rednim izvajanjem vaj, bomo učinkoviteje prehajali iz delovnega v domače okolje (posebej pri delu od doma). Postal bo del vsakodnevne skrbi za svoje dobro počutje. Poleg vaj so se udeleženci naučili, kaj je energija, kako jo občutimo in kako drugi opazijo naše počutje. Na delavnici so spoznali na kakšen način lahko skrbimo za pozitivno energijo, notranjo moč, visoko vibracijo. Pridobili so tudi usmeritve za učinkovito delo od doma.

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani