Zaposleni / Delodajalci / Novice / 30 Apr 2021

Kako s coaching orodji priti do pravih poslovnih in osebnih odločitev

KDAJ: 25. maj 2021, 8. junij 2021, 22. junij 2021 (obvezna udeležba na vseh treh terminih), od 9. do 14. ure

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

Na nas je, da se od-ločimo in preobrnemo tok dogajanja v lastno dobro in v dobro ljudi, ki so okrog nas (princip ubuntu). Kaj je tisto, na kar želimo biti pozorni in čemur želimo dati poudarek? Kako pomagamo sebi in ljudem, ki so nam blizu? Kako si postavimo cilje in kako jih uresničimo? Kako so cilji povezani z našim poslanstvom? Kako pomagamo odkriti poslanstvo osebam, s katerimi živimi in/ali delamo? Katera coaching orodja nam lahko pri tem pomagajo? Kako jih izberemo, kako jih uporabljamo in kako spremljamo napredek pri udejanjanju ciljev? To je le nekaj od vprašanj, ki si jih bomo zastavili, in na katera bomo poiskali ustrezne odgovore. Delavnico sestavljajo 3 moduli – 3 dnevi.

Opis modulov v pdf obliki

PRIJAVA:

Prijavo na dogodek bomo odprli predvidoma teden dni pred dogodkom.

O IZVAJALKI

Mag. Natalie C. Postružnik je podjetnica, mentorica, coachinja in vodja družbeno odgovornih projektov, ki je uspela združiti in uskladiti svoje delo z življenjsko vizijo. Verjame, da smo ljudje bitja šestih ravni in da je recept za uspeh naša lastna kombinacija fizičnega zdravja, čustvene sreče, energije, miselne osredotočenosti, zavedanja svojega poslanstva na duhovni ravni in udejanjanja vsega tega v družbi. Njena več kot 25-letna kariera jo je vodila od visokih menedžerskih pozicij v korporativnem svetu in v javni upravi, pa tudi v NVO. Sedaj kot certificirana AoEC in NLP coachinja ter certificirana coachinja ob podpori živali udejanja svoje poslanstvo na položaju prokuristke v podjetju Insights, družbi za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o.

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani