Zaposleni / Delodajalci / Novice / 07 Jul 2023

Katalog izobraževanj za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja

V okviru projekta Prometej, katerega partner je tudi sklad, je nastal nov katalog izobraževalnih modulov, ki podjetjem pomaga pri usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih.

Katalog je nastal na podlagi rezultatov raziskav v projektu Prometej, izmenjave izkušenj med norveškimi in slovenskimi partnerji ter uporabe dobrih praks.

Namen kataloga je omogočiti podjetjem in zaposlenim uporabo izobraževalnih modulov, ki jih je mogoče neposredno vključiti v organizacijske strukture podjetij, kot del internih programov izobraževanja.

Katalog najdete na spletni strani projekta Prometej , kjer si ga lahko brezplačno ogledate.

Vključuje naslednje module:

  • Uvod v usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja
  • Komunikacijske veščine in asertivnost
  • Učinkovito upravljanje s časom
  • Osebna rast in karierni razvoj
  • Izzivi starševstva in dela
  • Voditeljske sposobnosti in motivacija zaposlenih
  • Zdravje in blagostanje
  • Družbena odgovornost in trajnostni razvoj





Moduli so zasnovani na načelih vključevanja, trajnosti in inovativnosti, ki so ključnega pomena za doseganje uspešnega ravnotežja med delom in življenjem.

Za več informacij o projektu Prometej obiščite spletno stran projekta.

Vabljeni, da si ogledate katalog in izkoristite izobraževalne module za podporo zaposlenim pri doseganju ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem. Skupaj lahko gradimo uspešno in zadovoljujoče delovno okolje!

Projekt PROMETEJ financira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014 – 2021, ki predstavlja prispevek Norveške k zeleni, konkurenčni in vključujoči Evropi, ter pripadajoče slovenske udeležbe preko javnega razpisa za sofinanciranje projektov v okviru programa Izobraževanje – krepitev človeških virov. V partnerstvu projekta Prometej sodelujejo Riko, Knauf Insulation Slovenija, A1 Slovenija, AMZS, AmCham Slovenia, Naf Norge, Merkur, IPES - Inštitut za proučevanje enakosti spolov, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS in Univerza v Mariboru.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani