Zaposleni / Delodajalci / Novice / 15 Sep 2019

KOC 3.0 - Pospešek za lažji začetek

Sklad je v svojih prostorih v četrtek, 12. septembra 2019, organiziral delavnico Pospešek za lažji začetek, kjer je ekipa KOC 3.0 predstavila navodila Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije glede vzpostavitve in delovanja kompetenčnih centrov za razvoj kadrov 2019–2022, ki so bili izbrani na javnem razpisu.

Glavni namen delavnice je bila predstavitev navodil sklada in diskusija o odprtih vprašanjih glede izvajanja le-teh. Ekipa je razjasnila vprašanja, ki se pojavljajo pri prebiranju navodil po projektnih pisarnah. Prav tako je bilo odgovorjeno na nekaj odprtih vprašanj glede priprave zahtevkov za sofinanciranje, ekipa pa je podala informacije o najpogostejših napakah, ki so se pojavljale do sedaj.

Zadnji del delavnice je bil namenjen mreženju zaposlenih v projektnih pisarnah, s čimer želimo zagotoviti komunikacijo med vsemi izbranimi projektnimi pisarnami in prenos dobrih praks različnih KOC-ev, kar se je v preteklosti izkazalo za zelo zaželeno prakso.

Z udeleženci je dogovorjeno, da bo delavnica glede uporabe informacijskega sistema sklada organizirana za vse uporabnike zunanjega portala. O terminu bodo uporabniki obveščeni naknadno.

Program Kompetenčni centri za razvoj kadrov sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani