Dijaki / Študenti / Zaposleni / Delodajalci / Izobraževalne ustanove / Posamezniki / Novice / 15 Jan 2020

Sklad obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

V torek, 14. januarja 2020, je sklad obiskala ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Ksenija Klampfer. Ministrstvo je namreč pristojno za področje delovanje sklada, poleg tega sklad z MDDSZ sodeluje v okviru programov Kompetenčni centri za razvoj kadrov, Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile in Vključevanje oseb, ki so pred izgubo zaposlitve, v ukrepe na trgu dela.

Direktorica sklada Irena Kuntarič Hribar je ministrico mag. Ksenijo Klampfer najprej popeljala po skladu, kjer se je srečala in poklepetala z zaposlenimi. Sodelavci so ji na kratko predstavili, kako poteka njihovo delo, s kakšnimi izzivi se srečujejo, predstavili pa so ji tudi nekaj izjemnih rezultatov.

Sledil je kratek sestanek, kjer sta se ministrica in direktorica pogovarjali o dosedanjem in prihodnjem sodelovanju institucij pri izvajanju različnih programov in zagotavljanju storitev, ki odgovarjajo na potrebe državljank in državljanov. Srečanje sta zaključili z mislijo, da je dobro sodelovanje in povezovanje obeh institucij ključnega pomena, da lahko še naprej s skupnimi močmi pripravljamo dobre programe za državljane oziroma upravičence, jim nudimo kakovostne storitve in svetujemo v postopkih.

Ministrica je pohvalila delo sklada in zaposlenim zaželela uspešno delo še naprej.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani