Študenti / Novice / 06 Sep 2023

Spletna delavnica za Zoisove štipendije požela veliko zanimanja

V torek, 5. 9. 2023, smo izvedli spletno delavnico za prijavo na razpis za dodelitev Zoisove štipendije, ki je požela veliko zanimanja med dijaki in študenti. Delavnice se je udeležilo več kot 110 udeležencev.

V kratki uvodni predstavitvi je, vodja oddelka za štipendije - Maja Gašparovič, najprej predstavila Javni razpis za dodelitev Zoisovih štipendij za šolsko oziroma študijsko leto 2023/2024. Nato je sodelavka Daša Pečar udeležence postopno vodila skozi prijavni obrazec in podala številne koristne nasvete za čim bolj pravilno izpolnjevanje vloge.

Na koncu so udeleženci lahko vprašali vse, kar jih je zanimalo v zvezi s štipendijo in prijavo na razpis. Zastavljenih je bilo res veliko vprašanj. Upamo, da smo tako skupaj razrešili vse dileme in odgovorili na vsa ključna vprašanja glede izpolnjevanja vlog. Če se vam poraja še kakšno vprašanje, najdete najpogostejša vprašanja in odgovore tudi na naši spletni strani ali v spodnji galeriji.

Naj še enkrat spomnimo, da je rok za oddajo vlog za Zoisove štipendije:

  • za dijake 8. 9. 2023 in
  • za študente 9. 10. 2023.


Sklad poleg Zoisovih štipendij dodeljuje tudi naslednje štipendije:

Na svoji spletni strani objavljamo tudi informacije o razpisih oziroma štipendijah drugih domačih in tujih ustanov, organizacij, ki podeljujejo štipendije.

Mladim pa omogočamo tudi iskanje kadrovskih štipendij. In sicer preko aplikacije Izmenjevalnica, kamor delodajalci oddajo potrebe po kadrovskih štipendistih za posamezno šolsko/študijsko leto.

Sorodni razpisi

Javni razpis za dodelitev Zoisovih štipendij za šolsko oziroma študijsko leto 2023/2024 (338. JR)
  • Rok za prijavo za dijake je potekel 8. 9. 2023
  • Rok za prijavo za študente je potekel 9. 10. 2023
Vsi razpisi

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani