Zaposleni / Delodajalci / Novice / 14 Jul 2023

Ugotovite svojo raven stresa na delovnem mestu!

Se vam zdi, da ste pod stresom ? Se soočate s preveliko količino obveznosti tako v zasebnem kot poslovnem okolju? Ugotovite svojo raven stresa na delovnem mestu s pomočjo testa, ki je nastal v okviru projekta Prometej.

Stres na delovnem mestu je pogost pojav, ki pa lahko povzroči tudi resne posledice. Kronični stres je povezan s številnimi zdravstvenimi težavami, kot so srčno-žilne bolezni, mišično-skeletne in psihološke motnje, poškodbe na delovnem mestu ter celo razjede in v najhujših primerih samomor. Zato je izjemno pomembno razumeti, kako stres vpliva na nas in kakšne situacije ali pogoji nam povzročajo največ težav.

Najboljša rešitev je, da se pravočasno soočimo s stresom in poiščemo načine za njegovo ublažitev. Sprostitveni program na delovnem mestu, kot je na primer masaža na stolu, lahko pomaga zmanjšati simptome stresnih situacij. Pozitivni učinki masaže so dobro dokumentirani in priznani, kar nam omogoča sprostitev mišične napetosti v ključnih trenutkih.

Poskrbimo za svoje dobro počutje in učinkovitost na delovnem mestu! Vabljeni k reševanju testa glede stresa in odkrijte načine, kako doseči boljše ravnotežje.

Kviz: Stres na delovnem mestu

Za več informacij o projektu Prometej obiščite spletno stran projekta.

Projekt PROMETEJ financira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014 – 2021, ki predstavlja prispevek Norveške k zeleni, konkurenčni in vključujoči Evropi, ter pripadajoče slovenske udeležbe preko javnega razpisa za sofinanciranje projektov v okviru programa Izobraževanje – krepitev človeških virov. V partnerstvu projekta Prometej sodelujejo Riko, Knauf Insulation Slovenija, A1 Slovenija, AMZS, AmCham Slovenia, Naf Norge, Merkur, IPES - Inštitut za proučevanje enakosti spolov, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS in Univerza v Mariboru.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani