Zaposleni / Delodajalci / Novice / 20 Apr 2021

Vabljeni na KompetentKAFE

V sklopu Kompetentne Slovenije pripravljamo nova spletna srečanja, poimenovana KompetentKAFE. Potekala bodo vsako sredo, od sredine maja do konca junija 2021, vsakokrat na drugo temo. Srečanja bodo potekala kot moderirano skupinsko delo, kjer boste lahko podelili vaše dobre prakse, izpostavili izzive, s katerimi se še soočate ter skupaj z drugimi udeleženci iskali kreativne rešitve.

Za nami je leto, v katerem smo bili postavljeni v drugačno realnost. Odzvali in prilagajali smo se na različne načine. Ker so ključ do uspeha organizacije sodelavci in ker verjamemo, da ste podjetja in organizacije v tem letu, polnem izzivov našla kreativne rešitve na področju vodenja, razvoja, motivacije vaših sodelavcev, smo se odločili, da v sklopu Kompetentne Slovenije, v maju in juniju ustvarimo prostor, kjer boste lahko vaše dobre prakse in zgodbe uspeha podelili z nami ter skupaj iskali rešitve za izzive na področju vodenja, HR in drugih praks, ki so še pred vami.

Srečanja bodo potekala kot moderirano skupinsko delo, na katerih bo poudarek na priložnostih podeliti vaše dobre prakse, izpostaviti izzive, s katerimi se še soočate in skupaj z drugimi udeleženci iskati kreativne rešitve. Na srečanjih ne bo teorije, pač pa le skupinsko delo.

Bistvo srečanj je aktivno sodelovanje udeležencev, zato je eden in edini pogoj za udeležbo, da ste ves čas prisotni s prižganimi kamerami ter dobro in stabilno internetno povezavo.

Z nami bodo izkušeni moderatorji, ki bodo z različnimi tehnikami moderiranja ustvarili prostor, da bodo pogovori plodoviti in da boste po srečanju dobili povzetke, ki jih boste kot manjša skupina udeležencev ustvarili v moderiranem procesu.

Teme srečanj:

Govorili bomo o tem, s kakšnimi izzivi se soočamo z delom na domu tako s stališča zaposlenega kot s stališča delodajalca.

  • Dobre prakse, izzivi in priložnosti vodenja v času dela od doma
  • Spletna usposabljanja pred, med in po epidemiji,
  • Komuniciranje finančnih pričakovanj v procesu zaposlovanja,
  • Onboarding ali organizacijska socializacija,
  • Sistem mreže internega coachinga,
  • Psihološki vidiki vodenja hibridnih timov.

Ciljna skupina:

Srečanja KompetentKAFE so namenjena predvsem direktorjem, vodjem na vseh nivojih in HR strokovnjakom v podjetjih. Udeležite se lahko enega ali več srečanj glede na lastni interes in motivacijo v povezavi s posamezno temo.

Prijava:

Prijave bodo odprte predvidoma teden dni pred izvedbo samega srečanja.

Če tudi vi verjamete, da skupaj zmoremo več kot sami in si želite sodelovati v teh kreativnih pogovorih, lepo vabljeni. Prvič se srečamo 12. maja 2021, ko bomo govorili o izzivih in priložnostih vodenja v času dela na domu.

Več informacij in napovednik dogodkov


Projekt KOC sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani