Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 05 Jun 2020

Z e-usposabljanjem do novih znanj o prodaji na daljavo

Kompetentna Slovenija je izvedla še eno uspešno e-usposabljanje - Prodaja na daljavo.

Sposobnost delati na daljavo je v današnjem svetu ključnega pomena. Trenutno se srečujemo z omejitvami potovanj in osebne prodaje, zagotovo bo tudi po izhodu iz krize, naš odnos do osebnih stikov drugačen. Zagotovo bomo v večji meri uporabljali komunikacijo na daljavo. Prodaja z virtualnimi obiski je oziroma bo ostala v našem načinu dela tudi v prihodnje.

S tem namenom smo v sklopu Kompetentne Slovenije 26. in 28. maja 2020 izvedli e-usposabljanje z naslovom »Prodaja na daljavo«, da udeležencem omogočimo nova znanja in kompetence tudi o prodaji na daljavo.

Udeležencem je predaval Davor Fabčič, uveljavljen trener poslovnih veščin in direktor podjetja Mercuri International, d.o.o. Na delavnici so udeleženci spoznali nova prodajna orodja ter prejeli nasvete za prodajno uspešnost pri virtualnih prodajnih obiskih. Program je bil sestavljen iz dveh interaktivnih e-usposabljanj in dostopa do učne poti (e-učenje), ki jo lahko udeleženci končajo v obdobju dvanajstih mesecev.

Udeleženci so e-usposabljanje zelo dobro sprejeli, še posebej pa so izpostavili dinamično delo, interaktivnost, kakovost predavatelja in uporabnost vsebin. Vabljeni k ogledu videa.



Napovednik delavnic Kompetentne Slovenije najdete tukaj.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani