Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 12 Jun 2020

Z e-usposabljanjem do učinkovitega ekipnega dela na daljavo

V sklopu Kompetentne Slovenije smo 3. in 4. junija 2020 izvedli e-usposabljanje »Opolnomočenje zaposlenih pri delu na daljavo«, kjer so se udeleženci seznanili s tehnikami dela in motiviranja ekip na daljavo.

E-delavnico sta izvedli Jana Colnar in Polona Romih s podjetja GROW Adriatic d. o. o.

Vsebinsko je bilo e-usposabljanje sestavljeno na način, da koristi vodjem ekip in hkrati vsem preostalim članom delovne ekipe. Z vodstvenega vidika je vsebina pokrivala praktična orodja, kako ustvariti okolje pri delu na daljavo, ki pomaga zaposlenim, da so opolnomočeni. Z vidika članov ekipe pa je predstavila orodja, ki jim omogočajo, da v relativno novem okolju dela na daljavo, jasno in samozavestno predstavijo svoje mnenje in ohranjajo dobre odnose s sodelavci in zunanjimi deležniki.

Delo je potekalo butično, v manjši skupini udeleženk, ki so e-usposabljanje sprejele dobro in še posebej izpostavile dinamiko in energijo predavateljic ter veliko priložnosti za reševanje konkretnih izzivov.

Vabljeni k ogledu video kolaža zanimivih utrinkov e-usposabljanja.

Napovednik delavnic Kompetentne Slovenije najdete tukaj.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani