Delodajalci / Posamezniki / Novice / 20 May 2022

Do večje produktivnosti le s stalnim vlaganjem v vse kadre

19. in 20. maja 2022 je v Kongresnem centru Thermane Laško potekala konferenca o razvoju kadrov.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili včeraj in danes, 19. in 20. maja, z nami ter soustvarjali konferenco o razvoju kadrov »Znanje. Priložnosti. Razvoj. Z vseživljenjskim učenjem spreminjamo prihodnost.«. Predstavili smo dosežke evropskih programov ter druge dejavnosti sklada. Skupaj z udeleženci smo se ozrli tudi v prihodnost ter na podlagi dosedanjih izkušenj osvetlili nadaljnje korake, s katerimi bomo prispevali k nadaljnjemu uspešnemu razvoju za gospodarski in družbeni uspeh.

Zahvaljujemo se tudi vsem predavateljem in odličnim primerom dobrih praks, ki so si bili enotni v sporočilu, da so vlaganja v zaposlene nujno potrebna in jih je potrebno še nadgrajevati. Le na tak način bomo dosegli večjo produktivnost in svetlo prihodnost.

Več informacij: SPOROČILO ZA JAVNOST in REZULTATI PROGRAMOV.

Če ste konferenco zamudili, si lahko nekaj utrinkov ogledate spodaj.

Avtor videa: Nejc Perhavec, sklad

Avtorica fotografij: Katja Cankar, sklad


FOTOGALERIJA


Konferenco sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


Sorodne novice

Primer dobre prakse programa PUD - podjetje Unior d. d.

Na konferenci o razvoju kadrov, ki smo jo izvedli v maju, smo predstavili tudi devet odličnih primerov dobrih praks skladovih programov za razvoj kadrov. Med njimi se je predstavilo tudi podjetje Unior d. d., ki je vključeno v program Povezava sistema poklicnega in strokovnega izobraževanja s potrebami trga dela (PUD). Predstavili so, kako poteka izvajanje praktičnega usposabljanja z delom v praksi z vidika delodajalca, šole in dijaka/študenta....

Vse novice

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani