"Vsak je svoje šole kovač"

S sloganom »Vsak je svoje šole kovač!« do višje izobrazbe odraslih 


Sklad je z  promocijskimi aktivnostmi združenimi pod sloganom »Vsak je svoje šole kovač!« ozaveščal o izjemnem pomenu izobrazbe ter spodbujal posameznike z nizko ali nedokončano srednješolsko izobrazbo, da se ponovno vključijo v učni proces.  

V prvi vrsti se je poudarjala vrednost  in pomen izobrazbe, ki ga ima ta za razvoj karierne poti, ter izpostavljal koristi vseživljenjskega učenja in posameznikovega osebnega razvoja. Poleg tega je spodbujal odrasle, ki nimajo dokončane srednje šole ali bi želeli pridobiti nova znanja, da se ponovno vključijo v izobraževalni proces.

Promocijske aktivnosti so bile združene pod krovnim sloganom »Vsak je svoje šole kovač!«. Ta izobrazbo enači s srečo, torej nečim, kar si želi doseči vsak izmed nas. Hkrati pa geslo posameznika opolnomoči, saj zmožnost in odgovornost za pridobivanje potrebnih kompetenc postavi v njegove roke. Ključna sporočila promocijskih aktivnosti, ki so vključevala tako digitalno kot tudi klasično oglaševanje, so izhajale iz vsem dobro znanih vsebin, ki so povezane z izobraževalnim procesom v zgodnjih fazah življenja. Gre namreč za izštevanke, pesmi in pregovore, ki vzbujajo nostalgijo ter spominjajo na veselje in radovednost, s katerimi smo v otroštvu pristopali k osvajanju novega znanja. 

Spodaj je navedenih nekaj primerov promocijskih materialov, ki so nastali tekom izvajanja programa.  

Promocijski material:


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

 

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani