- Navigacija
- Razpisi 2014–2020
-
Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI)
- O projektu ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile
- Finančne spodbude
-
Delavnice Zavzeti ASI
- Natečaj s priznanjem SPP-Z leti še vedno zavzeti
- Katalog upravljanja starejših zaposlenih
- Kampanja - Stari, imava problem
-
Konference
- Mednarodna konferenca 2022 - Veščine in kompetence – Indija Koromandija HR-ja
- Mednarodna konferenca 2021 - 50+ odtenkov organizacijske klime
- Mednarodna konferenca 2020 - Stari, ASI v ravnovesju?
- Mednarodna konferenca 2019
- Mednarodna konferenca 2018
- Mednarodna konferenca 2017
- Konferenca Trk generacij – kako do uspešnega medgeneracijskega vodenja?
- Konferenca Digitalna transformacija – nikoli prestari za nove izzive
- Konferenca Kaj, kako in koliko bomo delali v prihodnosti?
- Kompetenčni centri za razvoj kadrov (KOC)
- Povezava sistema poklicnega in strokovnega izobraževanja s potrebami trga dela (PUD)
- Vključevanje oseb, ki so pred izgubo zaposlitve, v ukrepe na trgu dela (SPIN)
- Sofinanciranje izobraževanja in usposabljanja za dvig izobrazbene ravni (DIR)
- Študentski inovativni projekti za družbeno korist (ŠIPK)
- Po kreativni poti do znanja (PKP)
- Neformalno izobraževanje in usposabljanje zaposlenih (NIUZ)
- Kompetenčni center za razvoj kadrov v lesni industriji (KOCles)
- Kompetenčni center za design management (KCDM 3.0)
- Kompetenčni center za design management (KCDM 2.0)
- Prometej
- Štipendije za deficitarne poklice - ESS
Univerza na Primorskem
Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Funkcionalnost in okoljska ustreznost sistemov zapiranja vrat
Pomoč in informiranje o fibromialgiji
Fakulteta za vede o zdravju
Okarakterizacija smilja in proučevanje učinkov produktov smilja na oksidativni stres in vnetje
Integralno dihanje za spodbujanje vzorcev zdravega življenjskega sloga
Razvoj in validacija mobilnega merilnega sistema za mišično zmogljivost kolka
Pedagoška fakulteta
Pripovedovalne strategije med inovacijo in pedagoško prakso
Fakulteta za humanistične študije
TRIKLINIJ - Rimska kulinarika kot novi turistični produkt
Fakulteta za turistične študije - Turistica
Impaktizacija kot trajnostni način inoviranja turističnih proizvodov
Idejni koncept za turistično popestritev bernardinske promenade med Portorožem in Piranom